BizdenEmlak TrendGenelGeneralHaberlerProjelerToki-Emlak Konut

AVRASYA KONUTLARINDA TESLİMAT İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.

Başakşehir Çam sakura Hastanesinin tam karşısında, Başkaşehir kalbinde inşaa edilen proje de artık sona gelindi. Tüm blokların ince işçilikleri ve Peyzaj çalışmaları da bitmek üzere. Cadde dükkanlarının son eksiklikleri kontrol edilen Proje de Teslimat için Şubat 2023’ün son haftası olarak planlanmaktadır.

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul’un sağlam zemine sahip bölgelerinden Başakşehir’de yatay mimari konsepti ve depreme karşı güvenli açık-kapalı alanlarıyla sizi ve sevdiklerinizi koruma altına alarak güvenli bir yaşam sunuyor.

Başakşehir Avrasya Konutları, Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve metronun yanı başında. Üniversite, havalimanı, Başakşehir Miller Bahçesi, sular vadisi gibi değer katan projelere yakınlığı ile hem yatırım hem oturum için bir fırsat.

%60’lik peyzaj alanı 13 Blok, 453 konut, 47 Ticari ünite ve 4-8-10 katlı binalardan oluşan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçeneklerinden hangisini tercih ederseniz edin, yeşil alanlara her zaman çok yakın olacaksınız. 

Bu projede TURYAP markası ve uzman ekiplerimiz ile size hizmet vermekteyiz. Proje de Alım satım ve kiralama konusunda konuşmak bilgi almak istediğiniz her konuda bana ulaşabilirsiniz.

HÜSEYİN ALTUNKAYA

0532 399 37 46

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir