Emlak TrendGenelGeneralHaberlerProjelerSatılık

MEYDAN ARDIÇLI 1.VE 2. ETAP TESLİM EDİLDİ

Bir şehir ki Asya’da başlayan masalı, Avrupa’da yaşatan… Bir şehir ki yeditepesinden de ayrı ayrı hayallere baktıran… Bir şehir ki kusursuzluğu ile boğazında düğümlenen kelimelere sebep olan… Bir şehir ki herkesi ilk görüşte aşka inandıran… Bir şehir ki dünyanın tüm güzel hikayelerini yazarak, tarihe meydan okuyan… İşte İstanbul….

Dünya’nın hayallere açılan kapısıdır meydanlar. Paris’ten Roma’ya, New York’tan İstanbul’a, dünyanın gözdesi, her şehrin kalbidirler. Meydan Ardıçlı da, İstanbul’a yeni bir yaşam meydanı kazandırmak için doğuyor. Sokak sanatçılarından su oyunlarına, alışveriş caddesinden benzersiz cafe ve restoranlara, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Meydan Ardıçlı’da hayata geçiyor.

Meydan sadece hayallerinize kalsın ister misiniz? İstanbul’un yeni gözde meydanı Meydan Ardıçlı’da hayat, size daima hayallerinizi sunuyor. Küçük büyük herkes bu meydanda buluşuyor. İstanbul’un yeni gözdesi Meydan Ardıçlı, dünyadaki tüm meydanlar gibi, şehrin yeni çekim noktası haline geliyor.

Geçmişe dönmek istersin bazen… Ama bugünden de kopmak istemezsin. Meydan Ardıçlı geçmişin estetiğini, bugünün modern yaşam anlayışıyla buluşturuyor ve İstanbul’a yepyeni bir yaşam merkezi armağan ediyor.

Yaşam her haliyle bir başka güzeldir. Çünkü her hayal yaşama renk katar. Eşsiz cafe ve restoranları, dünyaca ünlü markaları sizlere sunan mağazaları, su oyunları, yürüme alanları ve daha bir çok ayrıcalığı ile Meydan Ardıçlı’da, küçükten büyüğe herkes hayalini doyasıya yaşıyor.

Bazen bir zaman makinesi olsa da geçmiş güzel günlere döndürse bizi dersiniz. Artık Meydan Ardıçlı’nın cumbalı evlerinin eşsiz nostaljik mimarisi sizi geçmişe götürüyor. Geçmişin estetiğinin geleceğin konfor anlayışıyla buluştuğu Meydan Ardıçlı, Esenyurt’un en merkezi konumunda hayallerinizi meydana getiriyor.

Hayatın merkezinde olmak önemlidir. Meydan Ardıçlı’ya sadece 300 metre uzaklıktaki TEM otoyolu ve içinde bulunan metro durağı ile, dilediğiniz her yere kolayca ulaşabiliyorsunuz. Meydan Ardıçlı, eşsiz konumu ile hayatın ve hayallerin tam içinde bir yaşamı sizlere sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir