Bizden

Hizmetlerimiz

Kayaşehir ve Ispartakule bölgesinde bulunan gayrimenkulleriniz için aşağıdaki hizmetleri vermekteyiz.

Kiralama:

Gayrimenkulünüzü kiraya vermek isterseniz sizinle yapacağımız görüşme esnasında belirlediğiniz kriterleri dikkatlice not alırız. Kiralama yetki belgemizi sizinle beraber imzalıyoruz. Portföyümüzdeki müşterilerin kriterlerini inceleyerek uygun olanlar ile görüşme yaparız. Daha sonra Kiracı adaylarından Findeks raporunu yani banka ve kredi kuruluşları ile olan ödeme alışkanlıklarına ait raporu talep ederek incelemesini yaparız. Uygun adayları sizinle tanıştırarak avukatımız aracılığı ile hazırladığımız Kiralama sözleşmesini imzalarız.

Gayrimenkul kiralamak istiyorsanız sizinle yapacağımız görüşme esnasında belirlenen kriterleri not alırız. Size uygun olan kiralık dairelerimizi belirler size sunumunu yaparız. Beğendiğiniz takdirde öncelikli olarak sizden Findeks raporunuzu talep ederiz. Ödeme alışkanlıklarınız Mal sahibinin istekleri ile uyuşuyor ise Avukatlarımız aracılığı ile hazırlamış olduğumuz sözleşmemizi imzalayarak sizi yeni evinize kavuşturuyoruz.

Gayrimenkul Satış

Gayrimenkul satmak istediğiniz takdirde satış fiyatını +/- olarak belirliyoruz. Görüşme esnasında gayrimenkulünüzün satışı için yetki belgesini karşılıklı olarak imzalıyoruz. Gayrimenkulünüz için fotoğraflama ve video çalışmaları yapıyoruz. Öncelikli olarak çalıştığımız 3 ilan firmasına ilanımızı veriyoruz. gayrimenkulünüz için hazırladığımız sosyal medya videolarını sponsorlu / reklam bazlı çalışmalar ile Gayrimenkul ile ilgili detayları daha çok potansiyel alıcıya ulaştırıyoruz. Gelen mantıklı teklifleri sizinle paylaşıyoruz. Kabul ettiğiniz teklif ile ilgili olarak satış sözşelmesi imzalayarak resmi işlemlere başlıyoruz.

Gayrimenkul Alış

Gayrimenkul almak istediğinizde yaptığımız görüşmeler esnasında kriterlerinizi belirliyoruz. Belirlediğimiz kriterlere göre Portföyümüzde bulunan gayrimenkulleri belirliyoruz. öncelikli olarak belirlediğimiz gayrimenkullerin sunumunu yapıyoruz. Sunum sonrası belirlediğiniz gayrimenkulleri adreslerinde tekrar gösteriyoruz. Beğendiğiniz şartları size uygun olan gayrimenkul için teklifinizi alıyoruz. Gayrimenkul sahibi ile görüşüp teklif sonucuna göre olumlu olduğu takdirde sizinle satış sözleşmesini hemen imzalayarak resmi işlemlere başlıyoruz.

Sloganımızda da belirttiğimiz gibi “Al-Sat-Kirala. Daima yanınızda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir