Emlak TrendEv YaşamGenelGeneralProjelerSatılık

Başakşehir Avrasya Konutları

Emlak Konut güvencesi, Fuzul tecrübesiyle Başakşehir Avrasya Konutları

Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksinin yanında yükseliyor.

HAYATA DAİR NE VARSA BAŞAKŞEHİR AVRASYA’DA!

Şimdi hayat ne Avrupa’da ne Asya’da. O çok özlediğiniz hayat şimdi Başakşehir Avrasya’da. Başakşehir’in yeni ve modern projesi

Başakşehir Avrasya sizin için Anadolu Yakası’nın huzur veren sakinliğini ve Avrupa Yakası’nın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisini bir araya getiriyor.

İstanbul’un yeni merkezi Başakşehir’in tüm ayrıcalıklarını, hasret kaldığınız mahalle kültürüyle birlikte doyasıya yaşayacağınız yeni bir hayat, Başakşehir Avrasya ile şimdi size oldukça yakın…

BAŞAKŞEHİR AVRASYA’DA HER ŞEY AYAĞIMIN ALTINDA!

Başakşehir Avrasya Konutları; Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantılarına ve İstanbul Havalimanı’na oldukça yakın. Araçsız seyahat etmek isterseniz metro durağına yürüme mesafesinde.

Başakşehir Avrasya eşsiz konumu ve geniş ulaşım seçenekleriyle hem hayatınıza hem de yatırımınıza çok büyük değer katacak…

BAŞAKŞEHİR AVRASYA’DA YATAY MİMARİNİN KEYFİ BURADA!

Başakşehir Avrasya Konutları, yatay mimari konsepti ile size yıldızlara doyasıya bakma ve sevdiklerinizle gökyüzünün keyfini dilediğinizce çıkarma imkânı sunuyor.

%80’lik peyzaj alanı ve 4-8-10 katlı binalardan hangisini tercih ederseniz edin yeşil alanlara her zaman çok yakın olacaksınız. Geniş metrekare seçenekleri, mimari estetiği ve sıcacık komşuluk ilişkileriyle o çok özlediğiniz mahalle hayatı şimdi Başakşehir Avrasya’da sizleri bekliyor.

BAŞAKŞEHİR AVRASYA’DA DEPREME KARŞI

TAM KORUMA!

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul’un en sağlam zemine sahip bölgelerinden Başakşehir’de yatay mimari konsepti ve depreme karşı maksimum güvenli açık-kapalı alanlarıyla sizi ve sevdiklerinizi koruma altına alarak güvenli bir yaşam sunuyor.

BAŞAKŞEHİR AVRASYA’DA HER ŞEY ELİMİN UCUNDA!

Başakşehir Avrasya Konutları özel konumuyla size ve sevdiklerinize, canınız nerede, ne yapmak istiyorsa en rahat şekilde gerçekleştirme şansı tanıyor. Mesela, -umarız gerek kalmaz ama- oldu ya hastaneye gitmeniz gerekti… Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi tam karşınızda.

Ailenizle veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için yeşil alan arıyorsunuz… Avrupa’nın en büyük botanik parkı Başakşehir Avrasya’ya sadece yürüyüş mesafesinde.

Diyelim alışverişe çıkmak istiyorsunuz… Site içindeki mağazalarımız ve Başakşehir’de yer alan birçok AVM sizleri ağırlamak için şimdiden hazır.

BAŞAKŞEHİR AVRASYA’DA SULAR VADİSİ BURADA!

Başakşehir’de yaşam; doğayla iç içe bir yaşam demek. Eğer Başakşehir Avrasya Konutları’nda yaşıyorsanız sevdiklerinizle birlikte farklı aktiviteler yapmak için günler öncesinden plan yapmanıza, uzaklarda yeşil alan aramanıza gerek yok.

İstanbul Boğazı’nın o engin mavisini çağrıştıran büyük havuzuyla İstanbul’un en modern sosyal yaşam alanı Başakşehir Sular Vadisi, Başakşehir Avrasya’ya sadece birkaç dakika mesafede.

Başakşehir Sular Vadisi’nin misafirlerine sunduğu amfi tiyatro, AVM, kafe ve restoranlarda aileniz ve dostlarınızla gönlünüzce vakit geçirebilir; Vadi’nin içinde bulunan 5 büyük camide ibadetlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir