GenelHaberlerKiralıkProjelerToki-Emlak Konut

Oyakkent Silüet Ne zaman Satışa çıkıyor

Başakşehir’in yeni merkezi OYAKKENT’te hayata geçirilen, Başakşehir’in en büyük park ve vadisine yakın konumuyla Şehir Hastanesi’nin hemen yanı başında yer alan OYAKKENT 3 SİLÜET projesinde 1003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite yer alıyor. OYAKKENT 3 SİLÜET, bir konut projesi olmanın ötesinde, yüksek getiri imkânı sunan, şehrin gürültüsünden uzak yeşille iç içe bir yaşam sürme hayalini gerçeğe dönüştürüyor. 

OYAK İnşaat güvencesiyle satışa sunulan ve 3 yılda tamamlanacak olan OYAKKENT 3 SİLÜET; sürdürülebilir, enerji verimliliğini önemseyen ve doğaya saygılı yaklaşımı, sağlıklı yaşam alanları ile hayal ettiğiniz yaşamı size sunuyor.

Satış ofisinde lansmana özel fırsatlar

OYAKKENT 3 SİLÜET konut satışları sadece OYAK İnşaat’ın Başakşehir’de bulunan satış ofisinden yapılıyor. Satış ofisinde lansmana özel fırsatların yanında Rezidans, Konak ve Villa bloklarındaki farklı yaşam alternatiflerinden seçim önceliği sunuluyor. 840.000 TL’den başlayan fiyatlarla, her bütçeye uygun alternatifli ödeme planları uygulanıyor.

Farklı ihtiyaçlar, farklı tercihler için

Başakşehir’de 133 bin metrekare arsa alanı ve 357 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, ev sahibi olmak isteyenleri yemyeşil vadi manzarası ile buluşturuyor. 

Projede prestij ve mükemmeliyet arayanlara özel olarak tasarlanan, premium yaşam kalitesi sunan Konak bloklarında 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yanında 8+1 Villalarda ise geniş bahçe ve teraslarıyla doğayı yakından keşfetme imkânı sunuluyor. Modern ve güvenli bir şehir hayatı sunan Rezidans bloklarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, Dubleks ve Penthouse daireler yer alıyor.

Konumuyla fark yaratıyor

OYAKKENT 3 SİLÜET, önemli ulaşım noktalarına yakın olmanın avantajı ile trafik sorunu yaşamadan şehrin her yerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Merkezi lokasyonu sayesinde İstanbul Havalimanı’na 25 dakika, FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika mesafede yer alan OYAKKENT 3 SİLÜET, Başakşehir’in en büyük park ve vadisine yakın konumuyla, Şehir Hastanesi, Başakşehir Kent Meydanı, İbn Haldun Üniversitesi, Olimpiyat Stadyumu ve Başakşehir Stadı gibi bölgenin önemli sosyal donatılarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Doğadan aldığı ilhamla kente değer katıyor

LEED standartlarına uygun şekilde tasarlanan OYAKKENT 3 SİLÜET; sürdürülebilir, enerji verimliliğini önemseyen ve doğaya saygılı yaklaşımı sayesinde çevresine değer katan ve tüm kente ilham veren bir proje olarak hayata geçiyor. Uluslararası standartlara uygun statik projelendirme ile yaşayanların güvenliğini önceliğine alarak, konforlu, modern ve erişilebilir bir yaşam sunuyor.

Tüm ihtiyaçlarınız için en modern çözümler

Projenin kalbinde yer alan meydan tasarımı sayesinde OYAKKENT 3 SİLÜET sakinleri, evlerinden uzaklaşmadan cadde mağazaları ile ihtiyaçlarını kolayca karşılayacak, alışveriş yapmanın keyfini çıkarırken; birbirinden özel restoran ve kafelerde sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecek.

Yemyeşil parkurlarda yürüyüş imkânı ve keyifli zamanlar için özenle tasarlanmış peyzaj alanları sunan OYAKKENT 3 SİLÜET, sağlıklı bir yaşam için gerekli tüm spor aktivitelerini sağlayan sosyal tesis ve wellness alanları ile de fark yaratacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir