BizdenEmlak TrendGeneralHaberlerProjelerSatılıkToki-Emlak Konut

BAŞAKŞEHİR FUZUL AVRASYA KONUTLARI

Fuzul inşaatın Başakşehir’de Emlak Konut ortaklığı ile birlikte yürüttüğü BAŞAKŞEHİR AVRASYA KONUTLARI’nda inşaat tüm hızı ile devam ediyor. Projede 1+1 40m2 den 4+1 208 m2 çeşitli ebatlarda daireler bulunmaktadır. 1+1 ve 2+1 daireler rezidans konforunda olup, 3+1 ve 4+1 daireler Aile yaşamı formatıındadır. Sosyal tesisler, yüzme havuzları, Kapalı açık Bahçe teraslar, çocuk oyun parkları ve yürüyüş alanları ile bölgenin en iyi projeleri arasına şimdiden girmiştir.

HAYATA DAİR NE VARSA BAŞAKŞEHİR AVRASYA’DA!

Şimdi hayat ne Avrupa’da ne Asya’da. O çok özlediğiniz hayat şimdi Başakşehir Avrasya’da. Başakşehir’in yeni projesi Başakşehir Avrasya sizin için Anadolu Yakası’nın huzur veren sakinliğini ve Avrupa Yakası’nın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisini bir araya getiriyor.

İstanbul’un yeni merkezi Başakşehir’in tüm ayrıcalıklarını, hasret kaldığınız mahalle kültürüyle birlikte doyasıya yaşayacağınız yeni bir hayat, Başakşehir Avrasya ile şimdi size oldukça yakın…

HER ŞEY AYAĞIMIN ALTINDA!

Başakşehir Avrasya Konutları; entegre ulaşım ağlarına komşu olması ve merkezi lokasyonuyla Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantılarına ve İstanbul Havalimanı’na oldukça yakın.

Araçsız seyahat etmek isterseniz metro durağına ise yalnızca yürüme mesafesinde. Başakşehir Avrasya konumu ve geniş ulaşım seçenekleriyle hem hayatınıza hem de yatırımınıza çok büyük değer katacak…

SULAR VADİSİ BURADA!

Başakşehir’de yaşam; doğayla iç içe bir yaşam demek. Eğer Başakşehir Avrasya Konutları’nda yaşıyorsanız sevdiklerinizle birlikte farklı aktiviteler yapmak için günler öncesinden plan yapmanıza, uzaklarda yeşil alan aramanıza gerek yok. İstanbul’un keyifli sosyal yaşam alanı Başakşehir Sular Vadisi, Başakşehir Avrasya’ya sadece birkaç dakika mesafede. Başakşehir Sular Vadisi’nin misafirlerine sunduğu amfi tiyatro, AVM, kafe ve restoranlarda aileniz ve dostlarınızla gönlünüzce vakit geçirebilir; Vadi’nin içinde bulunan 5 büyük camide ibadetlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

SAĞLIĞIM EN BAŞTA!

Büyük bir şehirde yaşıyorsanız sağlık kuruluşlarına, hastanelere ulaşımınız bazen o kadar da kolay olmayabiliyor. Şimdiden söyleyelim… Eğer Başakşehir Avrasya’da yaşayacaksınız gerçekten çok şanslısınız. Çünkü; Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi “Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi” Başakşehir Avrasya’nın tam karşısında yer alıyor. 107 branşta konusunda uzman hekimlerle hizmet veren, 8.134 araçlık otopark ve 3 helikopter pistine sahip olan şehir hastanesine ulaşmak için yolun karşısına geçmeniz yeterli.

HER ŞEY ELİMİN ALTINDA!

Başakşehir Avrasya Konutları özel konumuyla size ve sevdiklerinize, canınız nerede, ne yapmak istiyorsa en rahat şekilde gerçekleştirme şansı tanıyor. Eğer Başakşehir Avrasya Konutları’nda yaşıyorsanız işiniz için veya ailenizle birlikte çıkacağınız keyifli seyahatlerde havalimanına ulaşmak sizin için artık hiç sorun değil. Çünkü; Başakşehir Avrasya Konutları entegre ulaşım ağlarına olan yakınlığıyla İstanbul Havalimanı’na sadece 15 dakikada ulaşmanıza olanak sağlıyor. Üstelik Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi tam karşınızda yer alıyor. Ailenizle veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için yeşil alan arıyorsunuz… Bölgeye prestij katan Başakşehir Millet Bahçesi, Başakşehir Avrasya’ya sadece yürüyüş mesafesinde. Diyelim alışverişe çıkmak istiyorsunuz… Site içindeki mağazalarımız ve Başakşehir’de yer alan birçok AVM sizleri ağırlamak için şimdiden hazır.

İŞİNİZ HER ZAMAN ÖN PLANDA!

Yeni fırsatlar peşinde koşan bir yatırımcıysanız ya da iş yerinize yakın bir konut arıyorsanız şunu çok net söyleyebiliriz; kesinlikle en doğru adrestesiniz! Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul’a gelen misafirlerinizi de düşünerek sizi yıllık otel giderlerinden, şişirilmiş faturalardan kurtarıyor. Yurt içi veya yurt dışından gelen misafirlerinizi İstanbul Havalimanı’ndan alıp Başakşehir Avrasya Konutları’na ulaşmanız sadece ve sadece 15 dakika sürecek. İstanbul’a gelen misafirleriniz de Başakşehir Avrasya’nın keyfini sürecek.

YATAY MİMARİ KEYFİ BURADA!

%80’lik peyzaj alanı ve 4-8-10 katlı binalardan hangisini tercih ederseniz edin yeşil alanlara her zaman çok yakın olacaksınız. Geniş metrekare seçenekleri, mimari estetiği ve sıcacık komşuluk ilişkileriyle o çok özlediğiniz mahalle hayatı şimdi Başakşehir Avrasya’da sizleri bekliyor.

OKULUM YAKINIMDA!

Nerede yaşarsanız yaşayın öncelikle çocuklarınızın iyi bir eğitim alması şart! Eğer Başakşehir Avrasya Konutları’nda yaşıyorsanız çocuklarınızın geleceği için endişe etmenize hiç gerek yok. Çünkü; anaokulu, ilkokul ve ortaokullara yakınlığıyla Başakşehir Avrasya çocuklarınızın iyi bir eğitim alması için en uygun yer olarak öne çıkıyor. Ayrıca Başakşehir Avrasya, üniversitelere olan yakınlığı ve şehrin her tarafına alternatifli; kolay ulaşım imkânı sunmasıyla yatırımcılarına da önemli bir avantaj sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir