GenelProjelerSatılık

MAVERA COMFORT

Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi

“Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi” olan ve “Kesintisiz Konfor” ilkesine bağlı kalarak, yerli ve yabancı deprem uzmanları, konusunda uzman mimarlarla tasarlanan Mavera Comfort , sakinlerine, deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarında kesinti olmaksızın, güven ve konfor içinde bir yaşam kalitesi sunuyor.

MAVERA COMFORT “KESİNTİSİZ KONFOR”

En çok sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, yuvamızın adresidir evlerimiz.

Kendimizden çok düşündüğümüz çocuklarımızla, hayat arkadaşımızla buluştuğumuz ve aile olduğumuz huzurlu mekanlardır evlerimiz.

Yıllardır, yaşayanların yakından bildiği Mavera kalitesini, kesintisiz konfor ve bir çok ayrıcalıkla bir araya getirdiğimiz “Mavera Comfort” sizleri bekliyor.

SAĞLIĞINIZ İÇİN KONFOR

SOSYAL TESİS

Rahatlıkla kullanılabileceğiniz şekilde tasarlanan sosyal tesisler kapalı ve açık alanlarıyla dört mevsim konforunuz için planlandı.

KAPALI YÜZME HAVUZU VE ÇOCUK HAVUZU

Kapalı havuzunuz sayesinde çocuklarınızla havuz keyfiniz hiç bitmeyecek

FITNESS SALONLARI

Yaşam kaliteniz ve sağlığınız düşünülerek, kadınlar için ayrı, erkekler için ayrı salonlarda, özel ekipmanlarla tasarlanan fitness alanlarını kullanabileceksiniz.

TÜRK HAMAMI

Günün yorgunluğunu atabileceğiniz geleneksel Türk hamamınızın tadını çıkarın.

SAUNA

Araştırmalar derin ve rahat bir uyku için saunanın çok faydalı olduğunu ortaya koymuştur. Günün koşturmacasından sonra huzurlu bir uyku için erkekler ve kadınlar için ayrı tasarlanmış saunaların keyfini çıkartın.

BUHAR ODASI

Spor sonrasında konforunuz ve rahatlamanız için buhar odası ve sauna kullanımı önemlidir. Bu nedenle uzmanlar tarafından sauna sonrasında buhar odası kullanımı tavsiye edilmektedir. Mavera Comfort sizleri erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı hazırlanan çift buhar odalarıyla bekliyor.

ÇOCUĞUNUZ İÇİN KONFOR

PEYZAJ ALANLARI

Mavera Comfort’un peyzaj alanlarıyla tüm aileniz yeşille iç içe olacak. Çocuk parkları, dinlenme alanları, yürüyüş parkurlarıyla keyifli bir hayat sizleri bekliyor.

KAPALI ÇOCUK OYUN PARKI

Kapalı oyun ve eğlence parkı, siz komşularınızla güzel vakit geçirirken küçük çocuklarınızın yetişkin gözetiminde güvenle vakit geçirebilmeleri için tasarlandı. Böylelikle en değerli varlıklarınız ekran karşısında değil, arkadaşlarla büyür, koşar, eğlenir ve keşfeder.

KAPALI SPOR ALANLARI

Dört mevsim dış hava şartlarından etkilenmeden, konforunuzdan ödün vermeden eğlenebileceğiniz kapalı spor alanları oluşturduk.

ARACINIZ İÇİN KONFOR

KAPALI VE GÜVENLİKLİ OTOPARK

Mavera Comfort’ta, kapalı ve güvenlikli otoparkıyla, aracınız için de konfor var.

OTOPARKLARDAN BLOKLARA DOĞRUDAN ERİŞİM

Mavera Comfort sakinleri kapalı otoparklarından dışarı çıkmadan, dışarıdaki kötü hava koşullarından etkilenmeden evlerine direkt ulaşabiliyorlar.

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI

Doğa dostu elektrikli araçlarınızın kullanımı kolaylaştırmak için elektrikli araç şarj istasyonlarınız otoparkınızda hazır.

 

 

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN KONFOR

%100 JENERATÖR DESTEKLİ ELEKTRİK SİSTEMİ

Mavera Comfort’un, %100 beslemeli jeneratör sistemi sayesinde, yaşam konforunuz hiç bir elektrik kesintisinden etkilenmeyecek.

TAZİYE VE KABUL SALONU

Türk aile yapısının hassasiyetlerini ve geleneklerimizi dikkate alarak projelendirilen Mavera Comfort’ta, kültürel yaşamımızın bir parçası olan taziyeler ve davetler de titizlikle düşünüldü

MARKET – CAFE-RESTORAN

Rahatlıkla ulaşabileceğiniz marketlerinizden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, misafirlerinizle ya da komşularınızla daha keyifli vakit geçirmeniz için cafe ve restoranları kullanabilirsiniz.

DAİRE İÇİ KONFOR

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ

Mavera Comfort’ta sizlere sunulan merkezi süpürge sistemi, klasik elektrikli süpürgelerin tersine, temizliği yapılan alandan çektiği kir, toz ve alerjenleri tekrar geri vermeden, çektiği tozu duvar içine saklı boruları ile yaşam alanı dışına atarak, gerçek bir temizlik sunuyor.

Bu sayede evde yaşayanlar, rahat ve temiz bir nefes alırken, özellikle bebek ve çocukların tozlardan etkilenmesinin önüne geçmiş ve kapalı alan sebepli hastalıklardan korunmuş olacaksınız

HIRSIZ ALARM SİSTEMİ

Davetsiz misafirler için gözünüz arkada kalmadan içinizin rahat etmesi için hareket sensörlü hırsız alarm sistemi Mavera Comfort’ta standart.

YANGIN ALARM SİSTEMİ

Mavera Comfort’ta güvenliğiniz için tüm detaylar düşünüldü. Tüm dairelerde yangın alarm sistemi standart.

HER DAİREDE KLİMA

Sıcak yaz günlerinde evdeki rahatınız için en önemli ihtiyaçlarınızdan birisi şüphesiz klimalar.

Mavera Comfort’ta tüm dairelerin salonlarında split klima standart olarak sunulmaktadır.

ÖZENLE TASARLANMIŞ DAİRE PLANLARI

Hayatınızı kolaylaştıran fonksiyonel daire içi tasarımlarımızı, yaşayanların beğenilerinin verdiği motivasyonla daha da ileri taşıdık. Mavera Comfort’ta 2+1’den 4,5+1’e kadar farklı büyüklükte kullanışlı daire tipleri sizleri bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir