Emlak TrendGenelHaberlerProjelerSatılıkToki-Emlak Konut

Avrasya Konutları 3’te Lansman satışları başladı.

Fuzul Yapı İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir’deki yeni projesi için düğmeye bastı. Fuzul Yapı’nın yeni projesi Avrasya Konutları 3 adıyla yükselecek. 

Lansman dönemine özel olarak yüzde 30’a varan indirim imkanı sunulan Başakşehir Avrasya Konutları 3 projesinde toplam 300 adet konuta yer veriliyor.  1+1 den başlayıp 4,5+1 e kadar ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz daireler mevcuttur. Lansman dönemi için 3+1,4+1,4,5+1 daireler lansmana özel fiyatlar ile satışa sunuldu.

Ailenizle veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için yeşil alan arıyorsunuz… Avrupa’nın en büyük botanik parkı Başakşehir Avrasya’ya sadece yürüyüş mesafesinde.

Diyelim alışverişe çıkmak istiyorsunuz… Site içindeki mağazalarımız ve Başakşehir’de yer alan birçok AVM sizleri ağırlamak için şimdiden hazır.

Avrasya konutları İstanbul’da bulunan gözde emlak projelerinden biridir. Son dönemlerde oldukça rağbet gören İnşaat firmalarından biridir. Teknolojik gelişmeleri kullanarak en iyi şekillerde ve en konforlu evleri yaparak insanların hizmetine sunmaktadırlar. Bundan dolayı birçok insan tarafından tercih edilen evler arasında yer alır. Kayaşehir emlakçı piyasasında deneyimli gayrimenkul konusunda uzman olan Hüseyin ALTUNKAYA bu konuda sizlere yardımcı olacak Emlakçılardan en iyisidir. Ayrıca Hüseyin Altunkaya kişisel sitesi, evlerin satışı ile ilgili tüm detaylı bilgiler hakkında fiyatlar hakkında sizlere bilgi verecektir. Bunun için siteyi ziyaret ederek evlerin içini ve site alanlarına örnek daireleri hem fotoğraflar ile hem de gidip gezerek görme imkânı sunmaktadırlar.

Oldukça konforlu bir şekilde tasarlanan bu evleri görünce kesinlikle almak isteyeceksiniz. Farklı ihtiyaçlara göre farklı büyüklüklerde bulunan bu evlerden oldukça memnun kalacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir