Bizden

Merhaba

Öncelikle Kişisel sayfam olan www.huseyinaltunkaya.com.tr ye hoş geldiniz. Gayrimenkul danışmanlığı yaptığım ve Uzmanı olduğum Başakşehir/Kayaşehir bölgesi ve resmi işlemlerin nasıl yapıldığı, ev alırken / Kiralarken nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konular ile Ünlü içmimarların ev/bahçe/dekorasyon ile ilgili fikirlerini de sizinle paylaşacağım. Bu konulara ilgiliyseniz o zaman tam yerindesiniz.

Bu kadar konuyu, detayı, bilgileri size aktaracağımda Hüseyin ALTUNKAYA kimdir.

Hüseyin ALTUNKAYA 1973 Ankara doğumlu İlk – Orta – Liseyi İstanbul da okudum. Üniversite hayatına Edirne de Trakya Üniversitesinde Otomotiv bölümünde devam ettim. Okul yıllarında Edirne de Köy Köy dolaşarak ŞARK SİGORTA ile acentası olarak emeklilik sigortası sattım. Üniversiteden mezun olmam ile birlikte satış kariyerine FORD bayisi KELEŞLER de devam ettim. FORD un düzenlemiş olduğu bir çok satış eğitimi ile kendi eğitimime devam ettim. ŞARK SİGORTA ve KELEŞLER hayatımda  satış faktörünün yerleşmesine bundan sonra gelişmesine sebep oldu.

Askerlik dönüşü TNT internatiol Expres de saha , ekip ve operasyon yöneticiliği ile İstanbul u sokak sokak öğrenmeye başladım. Kendi şirketim ile de bu öğrenme aşamasına devam ettim. 2008 de başlayan ve 2009 yıllarında da devam eden ekonomik kriz de çok etkilenen KURYE-KARGO-LOJİSTİK sektöründen çekilmek zorunda kaldım. Bu tecrübelerim bana sahayı yani İSTANBUL’u öğrenmeme vesile oldu.

2010 yılında TEMAS TANITIM ile yeni bir sektöre yani “reklamcılık” kariyerine başladım. Türkiyenin önde gelen firmalarının saha çalışmalarına tasarımdan üretime, üretimden uygulamaya ve raporlamaya kadar, çalışanların saha planlamasından, işlerin organizasyonuna kadar, müşteriler ile projeler konusunda birebir çalışmalarda yetkili olarak çalıştım. Bu çalıştığım 3 Farklı sektör bana “SATIŞ – SAHA BİLGİSİ – REKLAMCILIK” konularını Uzmanı olduğum “Gayrimenkul Danışmanlığı” konusunda Katma değer kazandırdığını düşünüyorum

Çalışmalarım esnasında tabi ki kişisel gelişimimi eksik etmedim. Anadolu Üniversitesi “EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ” bölümünü bitirdikten sonra aşağıdaki “kalite”, ”Zaman yönetimi”, “ISO9000 Kalite” “Liderlik” “Ekip yönetimi” gibi eğitimlerinden bazılarıdır.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ – OTOMOTİV

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ – EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ

İSO – İAF – LİDERLİK

İSO – İAF – İLETİŞİM TEKNİKLERİ

İSTANBUL İŞLETME ENSTİTÜSÜ – DİGİTAL MARKETİNG

İSTANBUL İŞLETME ENSTİTÜSÜ – CHURN AND CUSTOMER RETENTİON

REMAX – BAŞARININ 5N1K’SI

İSO – İAF – SÜREKDER – STRATEJİK YÖNETİM

İSO – İAF – SÜREKDER – SATIŞ PAZARLAMA VE İKNA TEKNİKLERİ

GLOBAL İNSTİTÜ – MARKA YÖNETİMİ

GLOBAL İNSTİTÜ – SİTE VE APARTMAN YÖNETİMİ

İSO – İAF – SÜREKDER – ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ VE İMAJ YÖNETİMİ

İSO – İAF – SÜREKDER – İSO 9001:2008 KAALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

İSO – İAF – METBEL – ZAMAN YÖNETİMİ

İSO – İAF – METBEL – DÖKÜMANTASYON

İSO – İAF – METBEL – GİRİŞİMCİLİK

İSO – İAF – METBEL – İSO 14001 :2004 ÇEVRE YÖNETİMİ

İSO – İAF – METBEL – PROJE YÖNETİMİ

  • Anadolu Üniversitesi - Emlak Yönetimi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir