BankalarBizdenEmlak TrendGeneralHaberlerMevzuatProjelerSatılıkToki-Emlak Konut

EVDEN EVE KREDİ KAMPANYASI

Yeni ev alacaksınız ama eski evinizi satmaya vaktiniz yok veya doğru fiyat veren müşteri yok, ucuza kapatmak isteyenler yüzünden kafanız mı karışıyor. Çözüm Türkiye İş bankasının yeni konut kredisinde.

Türkiye İş Bankası, sahip olduğunuz evin satışı beklemeden, yeni bir ev satın alıp, eski evinizi sattığınızda da ödemelerinizi kapatabileceğiniz oldukça avantajlı bir Evden Eve Konut Kredisi sunuyor.

Türkiye İş Bankası, her iki evin üzerine de ipotek tesisi gerçekleştirip, konut kredinizi çekmenize, çekeceğiniz konut kredisi tutarının ekspertiz tutarının tamamına denk gelmesine, eski evinizi satmak için tanınan 6 aylık süre zarfında da evinizi satarak ödemelerinizi rahatlatmanıza ve geriye kalan taksitlerinizi de 120 aya kadar vadelendirerek gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Evden Eve Konut Kredisi kampanyası ile birlikte zaman kaybetmeden yeni evinizi satın almanıza olanak sağlayan Türkiye İş Bankası, konut kredisi çekme aşamasında ekspertiz ücreti, kredi tahsis ücreti, taşınır ve taşınmaz rehin tesis ücreti gibi masraflarınızı da vade süreciniz boyunca vadelendirmenize olanak sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir