Emlak TrendProjelerSatılık

MAVERA VİLLA

Mimari Konsept

Neden sürekli cömertlik vurgusu yaptığımızı merak ediyor musunuz?

Mavera Villaları bizi, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Türk Konağı tarzına geri götürüyor.

Konak yapısının ihtişamıyla beraber kullanışlılığını ve keyfini doyasıya yaşatıyor.

Çekirdek aile yaşamının beklentileri kadar, kültürümüzde önemli bir yeri olan geniş aile yaşamı taleplerinin de karşılık bulabileceği yapısal bütünlüğü sunuyor.

Bol ve oldukça geniş tasarlanmış yaşam mekanları, yüksek ve ferah tavan yapısı bu felsefenin yapıya yansıması olarak göz dolduruyor.

Villa kullanım alanlarımızı, teras ve verandalarımızı kat planlarımızda incelerseniz sizi kolayca etkisi altına aldığını göreceksiniz.

Buna şaşırmayın, çünkü bu bizim özümüzde yatan ve özlediğimiz yaşam tarzının ta kendisi.

Kendinizi sınırlı alanlara hapsetmeyin, kapınızı bahçeye, bahçenizi ise sokağa açmanın zamanı geldi de geçiyor.

Mimari yaklaşımda yüksek bir konsantrasyonla ele aldığımız detaylardan biri ise Türk Konağı felsefesinin bütünleyicisi olan Türk sokak ve mahalle kültürü oldu. Mavera Villaları yerleşim planını incelerseniz kendi içerisinde özgün bir ritmi ve bütünlüğü olan huzurlu bir mahalle yapısı görürsünüz.

Çocuklarınızı güvenle sokağa salın. Tıpkı kendi çocukluğunuzdaki gibi özgürce top oynasınlar, misket, sek sek ve daha nice unutulmaya yüz tutmuş, sokakta oynanacak oyun varsa hepsini komşularınızla birlikte çocuklarınıza öğretin. Artık, elinden telefonu düşürmeyen günden güne içe kapanan çocuklar için sosyalleşme ve sokak kültürünü öğrenme fırsatı var. Çünkü artık kapınızın açıldığı bir sokağınız var. Üstelik bolca sunulan kapalı otoparklar sayesinde sokakta araçların yer kaplamadığı olabildiğince özgür sokaklar…

Size site güvenliği, kamera ile izleme teknolojileri veya evinizdeki modern akıllı ev altyapısından bahsetmeyeceğiz bile. Bu standartlarda elbette bu detaylar olmazsa olmaz. Biz mahremiyetiniz için proje tasarımı aşamasında epey kafa yorduk. Parseller üzerine villaları belli kademelerde ve akıllıca yerleştirerek bahçenizin ve evinizin mahremiyetini azami düzeye getiren bir sonuç elde ettik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir